Můžete nás slyšet každou středu ve 22 hodin na Radiu Proglas.

Další možnost hlasovat do Šmrncparády

19. 11. 2009 17:00
Rubrika: Šmrncparáda | Štítky: hudba , Proglas , rozhlas , Šmrnc

Tentokrát nabízíme dvě "klasiky" a už dvojnásobné vítěze z minulých kol, slovenskou kapelu N. D. E. s písní Dokonané. Hlasovat můžete prostřednictvím formuláře.

1. Amy Grant, Happy

Amy Grant ze Spojených států oslaví v příštím roce 50. narozeniny. Patří mezi pionýry moderní křesťanské hudby. Po krátkém intermezzu v mainstreamu se znovu vrátila k hudbě, ve které se projevuje její křesťanství. Kromě zpívání se Amy věnuje i literatuře a herectví. Oficiální stránky Amy Grant najdete zde. Do dnešního kola nasazujeme píseň Happy z alba Simple Things z roku 2003. Podívejte se, jak jí Amy Grant hraje živě.

 

2. Spirituál kvintet, Sedmá pečeť

Spirituál kvintet bude mít, podobně jako Amy Grant, příští rok padesátiny a přece hraje jako o život. Letos absolvoval turné na Kubě, v Etiopii, hrál v Bruselu, ale hlavně vydal novou desku a třeba i apokalyptická píseň Miloše Rejchrta a Jiřího Cerhy dokazuje, že skupina neustrnula, ale neustále hledá nové cesty, aniž by přestávala být sama sebou. Recenzi nového CD Zatím dobrý... se věnujeme i v jiném článku.

 

3. N. D. E., Dokonané

Dvojnásobné vítězství ve Šmrncparádě. Tentokrát zazněla píseň Dokonané naposledy, pokud získá nejvíc hlasů, nasadíme jinou píseň od kapely N. D. E. Text písně Dokonané, která vyšla na CD Hlas nenarodených, najdete na konci článku.

 

 

Z vašich mailů jsme tentokrát vylosovali L. Geršlovou, která se může těšit na hudební cenu.

 

Zobrazeno 1208×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio