Můžete nás slyšet každou středu ve 22 hodin na Radiu Proglas.

Šmrnc získal hned dvě ocenění v anketě Zlatá treska

7. 1. 2010 13:13
Rubrika: Zpravodajství | Štítky: Proglas , Šmrnc
Zlatá treska je ocenění, které Proglas rozdával ve svém silvestrovském vysílání. Vysloužily si je mimořádné jevy a úkazy, osobnosti a jejich výkony, které se vyskytly ve vysílání v průběhu roku 2009. Už názvy ocenění jsou všeříkající: Přeřek roku, Mužský výkon roku, Pěvecký výkon roku a další. A v nabité konkurenci se neztratil ani Šmrnc, uspěl hned dvakrát.

V kategorii Nejvzdálenější reportáž jsme hravě strčili do kapsy jak Pavla Mikšů z holandského Hilversunu, tak i Filipa Breindla ze Zambie. Inu, reportáž z Vesmíru je reportáž z Vesmíru. Do meziplanetárního prostoru se vypravil Luděk Strašák, slyšet jste ho mohli ve ve Šmrncu 30. prosince.

Naproti tomu úkaz, který si vysloužil druhé ocenění, jste v našem pořadu zatím slyšet nemohli, nepodařilo se jej totiž prosadit do hlavního vysílání. V anketě Zvířátko roku porazila naše anonce na pořad Šmrnc psa Mirečka i masařku, která bzučela do večerních chval.  vychutnejte (audio MP3)vychutnejte si ji alespoň na internetu.

Jestliže vás anketa Zlatá treska zaujala a chtěli byste slyšet třeba něco o vytlemené překližce nebo vrkočivé modlitbě breviáře, přečtěte si obsáhlý článek Terezky Stoskové.

Zobrazeno 1102×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio