Můžete nás slyšet každou středu ve 22 hodin na Radiu Proglas.

Zveme na dvě blížící se akce: SpringFest a Studentský Velehrad

14. 4. 2010 14:02
Rubrika: O nás | Štítky: Proglas , rozhlas

SpringFest je hudební festival, který se ve Vysokém nad Jizerou uskuteční už tuto sobotu, tedy 17. dubna 2010. Kapely, jenž vystoupí v Divadle Krakonoš ve Vysokém, také organizační zákulisí a myšlenku festivalu představí ve Šmrncu pořadatel Jirka Jína. Druhé pozvánka bude především pro vysokoškoláky, ale nejen pro ně. Studentský Velehrad pořádá každé dva roky Vysokoškolské katolické hnutí ČR. Na letošek připadá jubilejní 10. setkání a to ve dnech 30. dubna až 2. května 2010.

Česká republika bude 17. a 18. dubna 2010 prožívat státní smutek za oběti polského leteckého neštěstí. Vláda ale nežádá pořadatele kulturních a sportovní akcí, aby je odvolali, jen doporučuje, aby se účastníci ke smutku vhodným způsobem připojili. Proto se neruší ani dlouho plánovaný SpringFest ve Vysokém na Jizerou. Během večera ale festivaloví návštěvníci vzdají úctu památce zesnulých minutou ticha.

Téma X. Studentského Velehradu zní: Štafeta – máš to ve svých rukou. Mají se nesportovci obávat? Má být součástí přípravy na tuto akci také každodenní běžecký trénink? Jak to vlastě studenti s tou štafetou myslí? Odpovědi nabídnou ve Šmrncu za organizátory Lucka Hrubá, Monika Žáková a otec Pavel Bačo, SJ.

Poslouchejte Šmrnc ve středu 14. dubna 2010 ve 22 hodin na Proglasu.

Zobrazeno 983×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio