Můžete nás slyšet každou středu ve 22 hodin na Radiu Proglas.

Skupina Nobims, její nové CD a SOUTĚŽ

20. 5. 2010 15:30
Rubrika: Soutěž | Štítky: Proglas
Ve Šmrncu jsme vás seznámili s novým projektem Martina Nováka a Standy Bílka Nobims. Nabízíme i soutěž o CD Mé stéblo této skupiny.

Nevím, kdo všechno bude tvořit kapelu Nobims, až přijede někam hrát. Ale určitě v ní budou výhradní autoři, Martin Novák a Standa Bílek. Dříve spolu s dalšími spoluhráči a spoluhráčkami tvořili skupinu Kytaráci.

Trochu odrostli, ale touha po hudbě v nich zůstává a přesahuje je, takže se stalo to, co se dalo čekat. Zalezli do studia, obklopili se spoustou hostů a nahráli nové album Mé stéblo.

Písně  mluví o Bohu ať přímo nebo v podobenstvích a u každé skladby vás může provázet verš z Bible, který písničku charakterizoval.

Martin, který v současnosti vyučuje v Anglii, skládá hudbu, Standa píše texty. Písně vznikají ve chvílích, kdy se Martin vrací domů s hlavou plnou not a nápadů.

O nové CD Mé stéblo mlžete soutěžit. Napište, odkud Martin Novák a Standa Bílek pocházejí na adresu [email protected], a to do neděle 23. května. Pozor. podmínkou, abychom vás zařadili do slosování je to, abyste taky v tomto týdnu hlasovali do Šmrncparády.

Zobrazeno 1145×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio