Můžete nás slyšet každou středu ve 22 hodin na Radiu Proglas.

Ve středu vysílá Proglas další díl magazínu Šmrnc

11. 1. 2011 10:17
Rubrika: O nás

Katka Brichcínová společně se svým hostem ve Šmrncu představí další z nových církevních komunit - Koinonii Jan Křtitel. Do západních Čech se vypravíme společně s Petrem Blažkem, který prozradí, čím žije Diecézní centrum mládeže v Plzni. Chystáte se do Madridu? Tuto anketní otázku nám exkluzivně zodpověděli mladí, kteří trávili část zimních prázdnin v DCŽM Křižovatka v Příchovicích. Nalaďte si Šmrnc ve středu 12. ledna ve 22 hodin.

zdroj: www.koinonia.czKristus vstal z mrtvých. V pravdě a my s ním. - Tento pozdrav komunity Jan Křtitel zazní také ve Šmrncu. Čím je toto společenství charakteristické? Jak jeho členové prožívají svůj duchovní život? Jak probíhá takzvaná osobní modlitba? Na tyto otázky Katky Brichcínové odpovídá Standa Dragoun.

Škola partnerství, setkání s biskupem, volejbalový i fotbalový turnaj - to jsou některé z aktivit, které zajišťuje Diecézní centrum mládeže v Plzni. Podrobnosti se dozvíme od vedoucího Centra Petra Blažka.

Závěrečný příspěvek nám připomene blížící se Světový den mládeže v Madridu. Jak o této akci smýšlí otec Vláďa Novák z Příchovic, i to se dozvíte, když naladíte Šmrnc. Těšíme se na vás! L + L

Zobrazeno 956×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio