Můžete nás slyšet každou středu ve 22 hodin na Radiu Proglas.

Co je to Šmrnc?

10. 11. 2009 10:05
Rubrika: O nás | Štítky: hudba , Proglas , rádio , recenze , rozhlas , rozhovory , společenství

Protože Radio Proglas je rozhlasová stanice rodinného typu, nemůže zapomenout ani na mladé. O nich je známo, že většinou nevysedávají doma u rádia, raději vyrazí někam ven s přáteli. To ale neznamená, že by si čas od času nemohli pustit pořad v němž se dozví nové zajímavé informace. Koneckonců - pokud středeční desátou hodinu večer nedáváte, není nic ztraceno. Dnes je přece tak jednoduché připojit se na internet a pustit si záznam pořadu z audioarchivu.

Co vám může Šmrnc nabídnout? Zajímavé hudební interprety ze světové, české, profesionální i amatérské scény představujeme ve Šmrncparádě. Každý týden uslyšíte tři písničky, do dalšího kola postoupí ta, která dostane nejvíc hlasů. Navíc, když podpoříte svého favorita (třeba skrze hlasovací formulář), můžete se stát šťastným výhercem hudebního překvapení - z došlých hlasů každý týden jednoho takového losujeme.

Připojíme i Recenze, které vás nasměrují do kin, divadel, výstavních síní nebo do prodejen s hudebními nosiči. Co s penězi a jak s nimi rozumně nakládat? Jak nenaletět reklamě nebo jiným marketingovým trikům? Odpovědi nabídne rubrika Orientace.

Kam vyrazit na výlet? Jak si zútulnit pokoj? Jaký dárek vybrat k narozeninám? Nechte si poradit zajímavé Tipy a triky.

Čas od času se budeme věnovat také Módě a životnímu stylu, vždyť i krása je Boží dar, který ukazuje na Stvořitele.

Zajímavé události přiblížíme ve Zpravodajství pro mladé. Chceme přinášet informace všem, kdo se nechtějí uzavřít v pohodlí svého domova.

Nezapomeneme ani na Svět techniky. Budeme objevovat novinky ve světě Internetu, pokusíme se přijít na kloub tomu, kdy je pro nás počítač sluhou a kdy se už stává pánem.

V rubrice Jak na školu se budeme bavit například o tom co udělat pro to, aby nám šlo učení lépe od ruky, pardon, od hlavy.

Jak naplno, poctivě, čistě a s láskou žít vedle druhých a pro druhé, o tom víc poví rubrika Vztahy.

Podobnou pomoc můžete získat v rubrice Poradna, ve které budeme odpovídat na vaše dotazy týkající se vztahů, víry, nebo jiných oblastí.

Takže nezapomeňte - ve středu v deset večer na Proglasu. Anebo v audioarchivu.

 

 

 

Zobrazeno 1937×

Komentáře

vojtec

Tak audioarchiv jsem už vyzkoušel a je to supr! Díky;-)

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio